Nieuwe workshop van Het Betere Bolwerk : De Gezusters Bernadette

Wil je graag leren hoe je een eenvoudige, goed zittende Bernadette trui of vest kan breien?  Neem een kijkje op Het Betere Bolwerk en schrijf je in voor de workshop!

Happy knitting 🙂 !

Comments

 1. Chris says

  Hallo Bea,
  Een tijdje terug heb ik me ook ingeschreven op je blog om de patronen te kunnen volgen. Helaas weet ik niet goed hoe die te ontvangen. Naar Mechelen je workshops volgen is wat ver voor mij, woon in Ternat. Is het mogelijk om de patronen van de Bernadettegilet en pull te ontvangen? Wil gerust betalen voor het patroon.

  Ps: ik vind je haaksels op Wolplein de max.! Bovendien een perfecte en duidelijke beschrijving hoe je de wanten hebt gehaakt.

  Vriendelijke groeten
  Chris

  • says

   Dag Chris, bedankt voor de complimentjes. Ik begin er zowaar van te blozen 🙂 ! De patronen van mijn workshops zijn helaas niet te koop. Het is namelijk zo dat je tijdens de workshop het vest past en een proeflapje maakt dat je vergelijkt met het mijne zodat ik het patroon volledig naar jouw maat en wensen kan aanpassen tijdens de workshop. Ik hoop dat je dat begrijpt. Wat ik je wel kan meegeven, is dat er meerdere gratis patronen in hetzelfde genre op deze blog te vinden zijn. Veel plezier ermee!
   Groetjes,
   Bea

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *