Hugs and Kisses Kimono Haakpakket

Zo leuk dat ik deze beauty mocht ontwerpen in samenwerking met Wolplein!  Het haakpakket met uitgebreid patroon en duidelijke foto’s van de steken bestel je hier.

De Hugs & Kisses kimono is een versatiel vest, want je kan het op vele manieren dragen.  Chloë showt je al heel wat styling mogelijkheden, maar eigenlijk zijn ze eindeloos en geschikt voor alle maten en leeftijden : stijlvol klassiek op een jurk of broek, boho festival-look over een jeansshort en topje, als strandjurk over je badpak, los, geknoopt… alles kan!

Op de Wolplein foto’s draagt Chloë het blauwe vest in maat S/M, het beige vest is maat L/XL.  Op de foto’s hieronder zie je hoe ik de grotere maat droeg voor de proeffoto’s in de lente – een badpak was toen net wat te frisjes 🙂 .

Waarom Hugs & Kisses?

Hebben we die niet allemaal een beetje nodig deze dagen?  Hugs & kisses…

Je vindt ze terug in het stekenpatroon.  Er zijn rijen met X-jes en rijen met gestileerde hartjes.  In het patroon leg ik duidelijk uit hoe je die maakt en er staan ook foto’s bij, dus wanneer je al een beetje kan haken, kan je zeker aan de slag met dit patroon.

 

Garen

Het Pink Label garen is het huismerkgaren van Wolplein, een heel betaalbaar toppertje waarin ook de HaakSTER Granny Square Deken wordt gemaakt.  Het is een combinatie van katoen en acryl met een velours-achtig aanvoelen.  Heerlijk om mee te haken en om te dragen.  En uiteraard ook heel makkelijk wasbaar.

Het vest kan je maken in een kleur naar keuze.  Laat je helemaal gaan want je kan uit maar liefst 30 tinten kiezen! #keuzestress 😉

Happy crochet!

Fotografie : Wolplein

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *