NODIG
- 1 doosje aardbeien
- 1 doosje bosbessen
- 1 zakje vanillesuiker
- 2 à 3 eetlepels oranjebloesemwater (Vahiné – zie foto – of in Marokkaanse winkels)
- 1/2 citroen
AAN DE SLAG
- Was de aardbeien en dep ze niet droog.
- Snijdt ze in vier en bestrooi met de vanillesuiker.
- Voeg het oranjebloesemwater, het sap en – indien gewenst – een beetje zeste van de citroen toe en schep voorzichtig om.
- Was de bosbessen, dep ze niet droog en strooi ze bovenop de aardbeien.
- Zet afgedekt een 2-tal uurtjes in de koelkast en schep nogmaals om net voor je ze serveert.
- Lekker zo, maar met slagroom of roomijs… hmmmmm 🙂
Smakelijk!
Heerlijk! Het water komt me al in de mond!
Hmmm, lijkt me nu ook lekker hoor! 😉