Breien met Michelle Obama

Ik had Michelle Obama aan de lijn. Zo’n 19 uren lang. Ze had namelijk heel wat te vertellen…

Alle gekheid op een stokje (of een breinaald, maar dat lees je verder nog) : ik heb door haar mijn liefde voor het luisterboek (her)ontdekt. Helaas is lezen en handwerk een moeilijke combinatie en ik miste het lezen erg. Ik luisterde vroeger wel eens een boek in de wagen, maar wat een gedoe was het toen met die CDtjes die soms in de verkeerde volgorde in de speler belandden… Ik zit nu trouwens ook niet meer op de parking in mijn auto te ‘koekeloeren’ om toch het einde maar te kennen… Nee hoor, nu bel ik gewoon even terug naar Michelle 😉 .

Want wie kan nu beter een boek voorlezen dan de auteur zelf? Zij leest de Engelstalige versie voor zoals je dat van haar mag verwachten ‘loud & clear’ 😉 (er bestaat uiteraard ook een Nederlandstalige versie). Als je ‘glitter en glatter’ wil, dan lees (of luister) je beter een ander boek, want ze geeft een inkijk in haar leven dat heel lang weinig glitter-gehalte had, praat openlijk over haar onzekerheden en geeft ongezouten haar mening (ja, je weet wel over wie). Dat het afgelijnde vakje van first lady wat te eng was voor deze ‘grande dame’, was al lang duidelijk. En dat ze creatief is ook – ik vraag me af of Melania ook Brussels sprouts plukt uit Michelle’s groententuin 🙂 . En creatief zijn is wat ik ook doe terwijl ik naar een boek luister. Hoe zalig is het om lekker door te breien of haken met een goed verhaal in je oren! ‘Knitflixen’ kan natuurlijk ook, want in Becoming op Netflix krijg je een blik achter de schermen van haar booktour en maak je kennis met een aantal personages uit haar boek.

Na het tuinieren, schrijven, voorlezen en touren vond Michelle ook nog tijd om te beginnen breien tijdens de lock-down. Ze zei dat ze nog wat moeite heeft met draadspanning, dus misschien kan Het Betere Bolwerk haar wel wegwijs maken 🙂 .

Heb jij ook zin om te leren breien of haken? Hou dat Betere Bolwerk dan zeker in de gaten want binnenkort komt er een workshop-in-a-box waarmee je thuis op eigen tempo en in alle veiligheid kan leren breien.

Kan je al breien of haken? Neem dan zeker een kijkje in de Etsy patronen shop van Het Betere Bolwerk, want ENKEL VANDAAG NOG heb je er 20% korting met de code BOLWERK2020.

Happy reading & happy crea!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *